Konferens

Känner ni att det är dags för något nytt? Varför inte komma ut till oss på Vatten Restaurang & Kafe och Nordiska Akvarellmuseet! Man kan nästan säga att vi ligger i havet bland klippor och kobbar. Vi tillsammans med museet vill dela med oss av vårt sätt att få till en lyckad konferens. Blanda föreläsningar och möten med konst och riktigt bra mat, natur och frihet som ofta bjuder in till nya idéer. Ni kommer få uppleva vår starka koppling till naturen i maten, arkiketuren i lokalerna och museets utställningar. 

Utöver våra aktiviteter på museet är det aldrig fel med en promenad längs med havet, eller bara en kaffe i solen på uteserveringen. Vår närhet med havet och naturen i kombination med mat och konst gör att vi har en atmosfär och energi som är svår att likna med något annat. 

 

Lokaler

Samlingssalen 3800 kr/dag

Biosittning upp till 180 personer 

Vi ger er tillgång tlll projektor med möjlighet att koppla in dator, wifi, mikrofoner och whiteboard.

 

Vinrummet 1000 kr/dag

10 personer styrelsesittning

 

Fria verkstaden 1000 kr/dag

Upp till 20 personer med U-sittning

 

I alla våra konferenslokaler finns det möjlighet till andra sittningar, bord osv. Önskar ni anteckningsmaterial ordnar vi det. Alla priser är exlusive moms.

Dagspaket

339 kr exklusive moms (lokal ingår ej)

Det som ingår är:

Kaffe/té och surdegssmörgås 

Dagens fisk, vatten, kaffe och tryffel

Kaffe/té och surdegsbulle

Vatten och frukt i konferenssalen

 

Har ni några allergier eller annan specialkost i gruppen ser vi gärna att ni hör av er till oss innan ni kommer så vi kan fixa detta så smidigt som möjligt.

Aktiviteter

Ta en paus i allt jobb och upptäck Nordiska Akvarellmuseets utställning!

Ni kan upptäcka utställningen på egen hand eller boka till en guide som leder er genom utställningen.

Guide 800 kr (efter ordinarie öppettider 1000kr)

Entré 50kr/person, sällskap över 15 personer 45kr.

 

Upptäck konstnären inom dig och dina kollegor

Gör just denna konferens till något extra! Tillåt er att prova något nytt med vår workshop där ni tillsammans med våra pedagoger från museet får chansen att inspireras och upptäcka genom konsten. Våga släppa lös er egna och gruppens kreativitet genom att måla och samarbeta på ett nytt sätt, något som garanterat ger ny energi för resten av dagen. 

Vardagar 436kr/person (efter ordinarie öppettider 500kr)

Helger 596kr/person (efter ordinarie öppettider 750kr)

Inträde till utställningen och material ingår i priset. 

 

Samlas vid spisen

Avsluta dagen tillsammans i vår restaurang. Börja med en fördrink innan ni går in i köket och med hjälp av våra kockar tillagar kvällens fyra rätters meny som ni såklart avnjuter i resturangen. En sista aktivitet för att avsluta en härlig dag tillsammans och börja en mysig kväll. Känner ni er sugna erbjuder vi även vinprovning till maten med fyra väl utvalda viner.

Kökets 4-rätters meny 710kr/person

Vinprovning 4a viner 400kr/person

Har ni några allergier eller specialkost i gruppen ser vi gärna att ni hör av er innan ni kommer så vi har möjlighet att ordna det på bästa möjliga sätt.

 

Alla priser är exlusive moms.

Boende

För den mindre gruppen har vi fem konstnärsateljèer med 2 sovplatser/ateljèe.

Följ bryggan utanför restaurangen och museet till ateljèerna med fönster från golv till tak som står upphöjda på pelare i havet. 

Pris 983kr/ateljèe. Sänglinne tillkommer med 90 kr/person. Vi fixar gärna en frukostlåda att ta med ut i atèeljen, vilket gör att du kan starta morgonen helt i din egen takt, 112kr/person.

 

För er som kommer med en större grupp finns det fantastiska boendemöjligheter 15 minuters promenad från Akvarellmuseet.

Hav & Logi erbjuder 15 arkitektritade hus som ligger uppe på berget i början av Skärhamn med utsikt över havet, naturen och omgivningen. 
Varje hus har 7 bäddar. De ena sovrummet har en dubbelsäng och det andra en våningssäng. Övriga sängar finns på ett sovloft.
Husen har en öppen planlösning på 45 mmed ett allrum, fritt Wifi, Dusch och wc. Uppe på berget finss det även tillgång till bastu och bubbelpool med utsikt över hav och klippor. 

Pris 2411kr/per hus och natt. Sänglinne tillkommer med 90kr/person. 

 

Alla priser är exlusive moms.

Boka

Vid bokning eller har du frågor:

Telefon

Mejl

Senaste blogginlägg

Instagram

Vatten Restaurang & Kafé | | | Telefon: | Epost: