VÄLKOMMEN

Till oss på Vatten kan du komma för att mätta magen eller släcka törsten – året om. Våra favoritråvaror är fisken och skaldjuren. Naturligt eftersom vi är belägna mitt i den Bohuslänska skärgården. Här finns alternativ också för dig som föredrar kött, eller hellre äter vegetariskt. Oavsett vad du väljer vill vi se till att du får en minnesvärd stund, mitt i ett fantastiskt landskap.

Välkommen!

ÖPPETTIDER

Måndag - Söndag

12.00-15.30

Kväll:
Onsdag - Lördag

17.30 - sent 

 

Boka bord!

Vi ligger i:

Nordiska Akvarellmuseet – En plats för möten mellan konst, natur & människor

www.akvarellmuseet.org

VATTEN, FÄRG, MAT

Skäm bort dig själv och någon du gillar med en mysig dag/kväll hos oss på Vatten restaurang & Kafé och Nordiska Akvarellmuseet.
Njut av mat, tillagad med ett stort mått passion där kockarnas inspiration och naturens gång bestämmer vad som hamnar på tallriken.
Följ sedan bryggan ut på Bockholmen där en av museets fem gäst-ateljéer väntar på er. Ateljéerna står på pelare i vattnet och med sina silverskiftande fasader går de ton i ton med bergen där havsdoften, vinden och måsarnas skrin ständigt är närvarande. 

Vakna pigga och utvilade och njut av frukosten på Vatten, ni är nu redo att ta er an konsten i museets salar. Gå och reflektera för er själva eller följ med på en guidad visning. Skulle skaparlusten göra sig påmind finns det möjlighet att testa färger och penslar i vår öppna verkstad. I paketet ingår dessutom ett årskort till Nordiska Akvarellmuseet som ger dig fri entré under ett helt år.

VATTEN, MAT, FÄRG I 

2750 kr / två personer, ett dygn (mat, boende + årskort till museet) 

exkl. dryck

VATTEN, MAT, FÄRG II

5100 kr / två personer, två dygn (mat, boende + årskort till museet) 

exkl. dryck

En film om Vatten Gourmet & Café »

Dryckestips för dummies

Sommelieren Anders Arena berättar om sin lathund för hur man kombinerar mat och dryck.

Sveriges radio, P1, Meny med Tomas Tengby

Senaste blogginlägg

Instagram

Vatten Restaurang & Kafé | | | Telefon: | Epost: